Wat te doen in amsterdam?

Amsterdam is een stad vol leven en heeft zoveel te bieden aan de mensen. Vooral de vakantiegangers die komen kunnen niet genoeg krijgen van deze mooie stad. Wij gaan vandaag aparte belevenissen met u delen over Amsterdam.

Proeverijen

In Amsterdam kunt u verschillende proeverijen bijwonen. Zo kunt u op vele plaatsen kaas en wijn proeven en weer op andere plaatsen brief proeven in het donker. Dit alles kunt u niet overal ervaren en ook niet ten alle tijden, maakt u daarom gebruik van deze kans en de verschillende proeverijen.

Wandel tours

Binnen dit leuke stad kunt u ook online verschillende wandel tours terug vinden. Online kunt u gauw de verschillende soorten zien en ook de prijzen per persoon. Voor elke belevenis een andere tarief, u kunt zelf ook vragen naar andere pakketten bij de meeste tour bedrijven.

Pikant

Naast de normale tours en alternatieven om leuke dingen te gaan doen in dit stadje, kunt het natuurlijk naar een ander niveau brengen. U kunt het ook aan de pittige kant brengen en beleven. Stripclus, discotheken en zelfs ook de escort services in Amsterdam kunt u gaan bekijken.

Dit zijn de aparte belevenissen die u allemaal kunt gaan ervaren en die u zeker een andere kijk zal gaan geven op het stad Amsterdam. Wij kunnen u alleen vertellen en hints geven wat u allemaal kunt gaan beleven, u gaat de verdere initiatieven zelf moeten nemen om alles persoonlijk te ervaren.