Snowboots en er aantrekkelijk uitzien? Dit zijn goede snowboots

In Nederland kan het dooien, maar het kan ook vriezen. Hoe dan ook wil je er aantrekkelijk uit blijven zien. Er zijn dagen dat de zon schijnt en de temperaturen aardig zijn, regelmatig is het ook minder goed weer tijdens de winter in Nederland. Regen, hagel, sneeuw en een kille wind laten je goed voelen dat je eigenlijk beter nog een winterslaap kunt doen. Toch zegt men altijd dat je je kunt kleden tegen kou en regen. In dit artikel vind je daarom advies om goede winter boots voor dames te bekijken. Dit zijn goede snowboots!

Winterboots dames bekijken van ZOO Footwear


Maak snel kennis met het goede merk ZOO Footwear. Dit toffe schoenenmerk heeft geweldige warme boots ontwikkeld voor dames en heren. Voordat je de winter boots voor dames gaat bekijken, eerst wat meer informatie erover. Dit zijn goede snowboots, omdat de laarzen van goede kwaliteit leer zijn gemaakt. Het leer is geïmpregneerd, zodat de laars tegen regen en sneeuw kan. Droge voeten gegarandeerd. Het leer houdt daarnaast je voeten ook nog eens lekker warm tijdens de koude dagen.

Maar de laarzen hebben meer goede eigenschappen. Dit zijn goede snowboots, omdat het voetbed uitneembaar is. Hierdoor kun je de laarzen zelfs aan als je orthopedische zooltjes hebt. Zo niet, dan lopen de laarzen net zo comfortabel, want het voetbed is prettig.

Winter boots dames bekijken: dit zijn de verkrijgbare modellen

  • ADISA
  • ADORA
  • ALETTE
  • ALIEKE
  • BRECHTJE
  • EMMA
  • KRISTY
  • LOTTE

Alle modellen hebben weer verschillende eigenschappen. Zo verschillen de hoogtes van de schacht, maar ook de breedte van de schacht. Er zijn snowboots voor brede kuiten, smalle kuiten en normale kuiten. Aan iedere vrouw is dus gedacht.

Daarnaast zijn er een aantal modellen met een speciale uitvoering, deze zijn namelijk gevoerd met wol. Hierdoor houd je extra warme voeten. Geweldig bedacht door ZOO Footwear! Het gaat hierbij om ADISA Green wol gevoerd, ADISA Navy Blue wol gevoerd, ADISA Red wol gevoerd, ADORA Coffee Brown wol gevoerd en ALIEKE Coffee Brown wol gevoerd.


De winter boots voor dames bekijken


De toffe snowboots van ZOO Footwear zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van felle kleuren, zoals roze en rood, tot zachtere tinten, zoals blauw, groen en bruin. Doordat er zoveel keuze is, is er altijd wel een snowboot die past bij jouw kledingstijl. Dit zijn goede snowboots, omdat de zolen van de laarzen ook nog eens plat zijn. Hierdoor loop je extra gemakkelijk over straat en door de sneeuw.

Wil je een stoer uitziende laars? Ga dan voor een van de modellen met gesp en kleine rits. Maar je kunt natuurlijk ook voor een sobere laars gaan, zonder versiersels. Wat je maar wilt. Op de website van ZOO Footwear kun je niet alleen de winter boots van dames bekijken, maar ook direct bestellen. Bestel daarnaast gelijk ook een verzorgingsproduct bij, zodat je jouw laarzen mooi houdt. Met sneeuw is het dan ook verstandig om zoveel mogelijk strooizout van je laarzen te proberen te verwijderen. Hoe beter je jouw snowboots verzorgt, des te langer ze mooi blijven.