Het plezier dat je kunt beleven met een trilei

trilei

Van alle seksspeeltjes die je kunt gebruiken is het trilei misschien wel de enige waarmee je iemand op afstand kunt verwennen. Om die en veel andere redenen is het trilei dan ook razend populair. Ben je benieuwd wat het precies is en hoe je het kunt gebruiken? Dat lees je hier.

De oorsprong van het trilei

trilei

Het trilei is in feite een eitje dat je in kunt brengen bij jezelf en dat vervolgens trillingen afgeeft. Die trillingen zijn voor velen opwindend en het is dan ook met name voor vrouwen een prettige manier om het seksleven te stimuleren. Het bijzondere van het trilei is echter dat je deze ook in kunt dragen als je niet bij je partner in de buurt bent. Sommige trileieren hebben een afstandsbediening en kunnen op afstand aan en uitgezet worden. Dat maakt het voor jou als vrouw niet alleen leuk maar ook voor je partner: hij of zij kan jou verrassen op elk moment. 

Verschillende soorten 

trilei

Er zijn trileitjes die je op afstand kunt besturen met een knop. Maar er zijn ook andere modellen. Sommige eitjes hebben een draad eraan en zijn bedoeld om echt samen ter plekke in de slaapkamer te gebruiken. Het is dus goed om vooraf na te denken over wat jij zo leuk vindt aan het eitje en wat je ermee wil doen. Dan kun je een soort ei aanschaffen op basis van de behoeften die jij en je partner hebben.